×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
true
آیت‌الله جوادی‌آملی: نباید این اختلاس‌های نجومی هر روز در کشور اتفاق بیفتد

پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و هیئت همراه ضمن گرامیداشت دهه کرامت اظهار داشت: کار قرض الحسنه، کار پر خیر و برکتی است و از خدا مسئلت می‌کنیم این خدمات شما را به احسن وجه بپذیرد و نظام را به مقصد اصلی برساند.

وی افزود: قرآن کریم به ما فرمود که ما آمدیم تا حرف تازه بزنیم، ما آمده ایم تا شما را زنده کنیم و به شما حیات بدهیم؛ ﴿یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا استَجیبوا لِلَّهِ وَلِلرَّسولِ إِذا دَعاکُم لِما یُحییکُم﴾؛ سوال این است که مگر ما زنده نیستیم؟! اینکه پیغمبر اکرم و اهلبیت عصمت و طهارت آمده اند که ما زنده کنند، یعنی چه؟

آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: انسان‌ها دارای سه حیات مختلف هستند، برخی از آن‌ها حیات گیاهی دارند، یعنی تنها به فکر تغذیه، نموّ و تولید مثل هستند، برخی از آن‌ها حیات حیوانی هم دارند، یعنی علاوه بر این سه مورد به فکر مقام و قدرت نمایی و توسعه قلمرو و حفظ آن هستند، مانند کسانی که همین جریان غزه را درست کرده اند، کسانی که خیال می‌کنند، چون دارای بمب اتم هستند و بمب بیشتری دارند، پس برتر هم هستند؛ و بخش کمی از افراد بشر، حیات انسانی دارند، انسان کسی است که نه بیراهه برود و نه راه کسی را ببندد.

وی بیان کرد: انسان تا نفس می‌کشد باید تلاش کند و ترقی کند و رشد کند، تو فرشته شوی ار جهد کنی از پی آنک ٭٭٭ برگ توتست که گشتست به تدریج اطلس! انسانی که در جهل علمی و جهالت عملی هست نمی‌داند حیات و ترقی چیست در حالی که اگر کسی تربیت شود، ارزنده می‌شود!

آیت الله جوادی آملی اظهار داشت: ربا جنگ با خداست، «ربوه»، یعنی برجستگی، این منشأ برکت نیست، شاید انسان در ربا، ورم کند و بالا بیاید، اما این ورم است نه نموّ، این جاهلیت است که بین ورم و نموّ فرقی نمی‌گذارد، ما در کشور باید به سمتی حرکت کنیم که نه کسی ربا بگیرد و نه کسی ربا بدهد، کشور باید به سمتی برود که کسی اصلا نیاز شخصی به قرض‌الحسنه نداشته باشد، اما اگر کسی خواست تولیدی بکند، نیاز به سرمایه‌ای داشت، باید بانکی باشد که شرافتمندانه بتواند این سرمایه را در اختیار قرار دهد و کمک به تولید و اقتصاد کشور کند.

استاد درس خارج حوزه علیمه قم تصریح کرد: هر چند علاقه به مال و ثروت خوب نیست، اما قرآن از ثروت و مال با جلال و شکوه نام می‌برد و می‌فرماید: ﴿وَ لا تُؤْتُوا السُّفَهاءَ أَمْوالَکُمُ﴾ ثروت مملکت را به دست سفهاء ندهید که از آن ربا و اختلاس و نجومی در خواهد آمد، ملتی می‌تواند روی پای خودش بایستد که جیبش پر باشد، ملتی می‌تواند روی پای خودش بایستد که آبروی دیگران را آبروی خودش بداند.

مرجع تقلید شیعیان افزود: ما وامدار شهداء هستیم، ما در بین شهداء کسانی را دیدیدم که فرشته بودند، اینکه جوانانی از این کشور در شب‌های سرد زمستان در بالای کوه ایستادند و یخ زدند و شهید شدند تا از این مرز و بوم دفاع کنند را نباید فراموش کنیم، و لذا نباید این اختلاس‌ها و حقوق‌های نجومی هر روز در کشور اتفاق بیفتد، این کسانی که اختلاس می‌کنند، از انسانیت فاصله گرفته اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true