×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲ خرداد - ۱۴۰۳  
true
true
بیسکویت کره ای، میان وعده خوشمزه

پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار ایران کوک/ مواد لازم :
آرد سلف رایزینگ ۱ پیمانه
پودر کاستارد ¼ پیمانه
کره نرم شده و هم دما با محیط ۱۲۵ گرم
شکر ½ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند الک شده ۱ پیمانه
شکلات چیپسی ۲۰ عدد یا ترافل ۲ قاشق غذاخوری

بیسکویت کره ای، میان وعده خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت کره ای
مرحله اول
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته دو سینی بزرگ رورق بکشید.
مرحله دوم
پودر کاستارد و آرد سلف رایزینگ را با همدیگر در ظرفی الکی کنید. در ظرفی دیگر شکر و کره با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط رنگ کرمی به خود بگیرد و روشن شود. تخم مرغ را نیز به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را به مخلوط آرد و پودر کاستارد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکنواخت شوند.
مرحله سوم
به مقدار یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید. آن را گرد کنید و در سینی بگذارید. همینکار را با باقیمانده خمیر انجام دهید. دقت کنید که میان بیسکویت ها فاصله کافی برای پف کردن و افزایش حجم باشد. به کمک انگشتان خود، کمی بیسکوییت های گرد را تخت کنید.
مرحله چهارم
سینی شیرینی را در فر بگذارید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا بیسکویت ها طلایی شوند. اگر بیسکویت ها قبل از ۱۵ دقیقه طلایی شد؛ آن ها را از فر بیرون آورید. اجازه دهید بیسکویت ها خنک شوند. در این مدت، ۲ الی ۴ قاشق چایخوری آب به پودر قند الک شده اضافه نمایید. آن ها را هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. از این مخلوط روی بیسکویت ها بریزید. پس از ۱۰ ثانیه ترافل ها یا شکلات چیپسی ها را نیز روی آن ها بریزید و سرو کنید. برای جذاب تر شدن غذای کودک میتوانید ۱ قطره رنگ خوراکی به مخلوط پودر قند و آب اضافه کنید و بیسکویت های رنگارنگ داشته باشید.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true