- ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۷:۱۱
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 102767
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
پایگاه خبری صلح پایدار– آموزش تهیه کیک خانگی با کره بادام زمینی
مواد لازم:
* ۴ عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
۱٫۵ پیمانه شکر دانه ریز
۱ پیمانه ماست
۱ پیمانه روغن
۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (اگه تو خونه ندارید نیازی نیس استفاده کنید )
۱ بسته بیکینگ پودر (۱۰گرم)
۱ بسته وانیل (۵گرم)
۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ پیمانه ارد
مواد لازم برای گاناش ؛
۱۵۰ گرم خامه
۱۵۰ گرم شکلات تلخ
طرز تهیه
۱٫ تخم مرغ ها رو با شکر بزنید تا کف کنن.
۲٫ روغن و ماست رو به ترتیب اضافه و مخلوط کنید و کره بادام زمینی رو اضافه و مخلوط کنید.
۳٫ تمام مواد خشک رو با هم مخلوط و به مواد مایع اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
۴٫ قالب کیک رو با کره چرب کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید. و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
۶٫ بعد از پخت ، به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید خنک بشه بعد بزاریدش داخل بشقاب سرو. تو این حین تا کیک خنک میشه خامه رو روی حرارت میزاریم تا گرم شه اما جوش نیاد.
۷٫ شکلات تلخ رو اضافه و مخلوط کنید تا شکلات کامل مخلوط شه روی کیک بریزیدش. با پودر فندق ، گردو ، بادام یا پسته تزئینش کنید. بعد از اینکه گاناش سرد شد کیک آماده ی سرو هست
true
true
true
true