×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
دستور تهیه مربای نعناع؛ مربایی خوش طعم و رنگ

 پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار بیتوته/ برای خوشرنگ تر شدن مربا نعنا میتوانید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید.
برای این که مربا و شربت نعنا با کیفیتی داشته باشید از نعنا تازه و غیر پلاسیده استفاده کنید. نعناهای پلاسیده و سیاه رنگ را دور بریزید.

دستور تهیه مربای نعناع؛ مربایی خوش طعم و رنگ

مواد لازم مربا نعنا
نعنا ۵۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
شکر ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
آب لیموترش نصف لیوان
رنگ خوراکی سبز ۴ قطره

طرز تهیه مربا نعنا
نعنا را بشویید و برگ کنید ، برگ های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا کنید.
برگهای نعنا را داخل قابلمه بریزید و ۱ لیتر آب به آن اضافه کنیدو در قابلمه را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بجوشانید.
در قابلمه را بردارید و صبر کنید خنک شود سپس با در بسته به مدت یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند و روز بعد صاف کنید.
برگهای نعنا را به هیچ عنوان فشار ندهید چون ممکن است مربایتان تلخ شود.
شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه بجوشانید.
نزدیک به غلظت رسیدن روی سطح مربا کف سیاه و تیره ای جمع می شود که میتوانید جدا کنید تا مربا کاملا شفاف شود.
در مراحل آخر باید حرارت را کم کنید که مربا به دیواره های ظرف نسوزد.
۱۰ دقیقه آخر آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید.
اواخر به قوام رسیدن با این که حرارت را ملایم کرده اید ولی مربا مدام کف می کند و بالا می آید و اگر مدام هم نزنید ، سر ریز می شود.
در آخر برای خوشرنگ شدن مربا ، رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true