×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
طرز تهیه مربای زغال اخته با هسته و بدون هسته

پایگاه خبری صلح پایداراگر به مرباهای ترش و شیرین علاقه دارید ، مربای زغال اخته خانگی یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین مرباهایی است که میتوانید به سادگی در منزل تهیه کنید.
تهیه انواع مرباها های خانگی مثل مربای زغال اخته یکی از هنرهای آشپزی تمام خانم هاست، زمانی که برای تهیه مربای زغال اخته صرف میکنید به قدری کم است که حتی اگر خانه دار هم نباشید به راحتی میتونید آن را تهیه کنید. اگر میخواهید از مرباهای کارخانه ای که مواد نگهدارنده به آن ها اضافه میشود استفاده نکنید ، میتوانید با خواندن ادامه مقاله و آموزش مربای زغال اخته ، به راحتی و به سرعت یک مربای خانگی ترش و شیرین خوشمزه تهیه کنید. زغال اخته نرسیده که هنوز رنگ قرمز روشن دارد بسیار ترش و اسیدی است و برای مربا شکر بیشتری لازم دارد ولی میوه رسیده زغال اخته شیرین و نرم میشود و کمی رنگش تیره تر است که برای تهیه مربا مناسب تر میشود. شما میتوانید از دو روش آموزش مربای زغال اخته برای تهیه مارمالاد زغال اخته هم استفاده کنید فقط کافیست زغال اخته را قبل از پخت در میکسر خرد کنید یا در انتها بعد از پخت آن را میکس نمایید.
مصرف مربای زغال اخته همراه با چای و بستنی بسیار لذت بخش ست و از شربت قرمز خوشرنگ آن میتوانید برای تزئین خامه ، کیک و انواع دسر استفاده کنید.

طرز تهیه مربای زغال اخته با هسته و بدون هسته

۱- مربای زغال اخته
مواد لازم مربای زغال اخته
زغال اخته یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
آبلیمویک قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای زغال اخته
ابتدا زغال اخته ها را شسته و کنار بگذرید تا آبش برود و در صورت نیاز خشکشان کنید.
برای درست کردن شهد مربا، آب را در قابلمه لعابی ریخته روی حرارت بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید شهر بجوشد و غلیظ شود.
زغال اخته ها را به قابلمه اضافه کرده و بدون این که در قابلمه را بگذارید، اجازه بدهید نیم ساعت بجوشد و شهد کاملا به خورد زغال اخته ها برود.
شعله را خاموش کنید و آبلیمو و وانیل را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مربا مخلوط کنید.
میتوانید در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه بگذارید تا مربا به آرامی سرد شود و شهد به خوبی به خورد میوه ها برود.
با توجه به شیرینی یا ترشی زغال اخته ها میتوانید میزان شکر را ۱ تا ۱٫۵ برابر زغال اخته در نظر بگیرید تا شیرینی مربا نسبت به ترشی اش غالب شود.

۲- مربای زغال اخته بدون هسته:
مواد لازم مربای زغال اخته بدون هسته
زغال اخته یک کیلوگرم
شکریک کیلوگرم
آبلیمویک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای زغال اخته بدون هسته
میوه ها را بشویید و آبکش کنید سپس روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
با فرو کردن یک نی از قسمت بالای زغال اخته به سمت پایین ، هسته زغال اخته را در آورید.
زغال اخته ها را در قابلمه لعابی ریخته و لابه لایشان شکر بریزید و به مدت ۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا آب بیندازد و آب روی زغال اخته ها را بگیرد.
اگر میوه های سفت باشد به شکر بیشتری نیاز خواهید داشت.
مربا را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید، کف روی مربا را بگیرید . در صورت نیاز میتوانید نصف لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا زغال اخته ها کاملا بپزند.
بعد از نیم ساعت که مربا به غلظت رسید، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کرده با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true