×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
«کیک قهوه و گردو»؛ یک عصرانه متفاوت

پایگاه خبری صلح پایدارکیک قهوه و گردو خانگی با روکش کرمی یک دسر خوشمزه و محبوب است که حتما باید آن را امتحان کنید. اگر تا به حال تجربه پختن کیک در خانه را داشتید، این دستورالعمل هم مثل پخت کیک‌های دیگر است؛ با این تفاوت که برای جذاب‌تر شدن آن از یک لایه کرمی خوشمزه هم برای روی کیک و لابه‌لای آن استفاده کردیم که در ادامه طرز تهیه آن در اختیارتان قرار دادیم. تمام مواد لازم را آماده کنید، آرد را الک کرده و با مقداری پودر قهوه، اسپرسو را تهیه کرده و سراغ پخت این کیک خوشمزه بروید. کیک قهوه و گردو در کنار یک فنجان چای عصر به یادماندنی را برای خودتان و خانواده‌تان رقم خواهد زد.

«کیک قهوه و گردو»؛ یک عصرانه خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه و گردو

کره پاستوریزه (نرم شده) ۳۵۰ گرم

شکر ۴۰۰ گرم

تخم مرغ چهار عدد

قهوه اسپرسو ۵۰ میلی‌لیتر

آرد ۲۲۵ گرم

گردو خرد شده ۱۵۰ گرم

قهوه اسپرسو ۵۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه کیک قهوه و گردو

مرحله اول
کیک یکی از آن دسر‌های محبوب وخوشمزه‌ای است که انواع مختلفی دارد که چندین نوع از آن را مثل انواع چیزکیک یا کیک هویج یا کیک خیس را قبلا به شما آموزش داده‌ایم. امروز نوبت تهیه یک کیک خوش‌طعم با قهوه است. پس همین حالا دست به کار شوید و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

مرحله دوم
یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. کره پاستوریزه و شکر را داخل کاسه بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ‌ها را به ترتیب به مخلوط شکر و کره اضافه کنید. خوب آن‌ها را بزنید تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ بعدی، تخم مرغ قبلی کاملا مخلوط شده و ترکیب شود.

مرحله سوم
در این مرحله قهوه اسپرسو را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن آرد و گردو‌ها است. بهتر است آرد را الک کرده و گردو‌ها را به دو نیم تقسیم کنید. سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم
قالب کیک را خوب چرب کرده و مخلوط کیک را داخل دو قالب حدودا به اندازه ۲۰ سانتی‌متر و عرض هشت سانتی‌متر بریزید. قالب را داخل فر قرار دهید و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. بهتر است برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، یک چنگال یا سیخ آهنی را را داخل کیک فرو ببرید. اگر خمیر به چنگال یا سیخ چسبید؛ یعنی هنوز کیک کاملا نپخته است.

مرحله پنجم
قالب‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک قفسه قرار دهید تا خنک شود. سپس کیک را برگردانید. برای تهیه روکش کرمی کیک هم کره و شکر را داخل یک کاسه کوچک بزنید تا یکدست شوند. اسپرسو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کرم به دست آمده را روی کیک ریخته و کیک دیگر را روی لایه کرمی قرار دهید. روی کیک را هم به کرم به دست آمده آغشته کنید و گردو‌ها را برای تزئین روی آن بچینید.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true