- ۱۴۰۳/۰۳/۱۵ - ۱۶:۱۲
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 122425
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![اسپرینگ رول مرغ؛ یه غذای باکلاس](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار– اسپرینگ رول مرغ از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود که طعم بی نظیری دارد. اسپرینگ خمیری بسیار نازک دارد که می توان آن را با سبزیجات، گوشت و مرغ و… پر کرد. اسپرینگ رول را میتوان به صورت سرد یا گرم در کنار غذاهای برنجی یا نودل سرو کرد. در این بخش از آشپزخانه نمناک با مراحل تهیه اسپرینگ رول مرغ آشنا خواهید شد.
مواد لازم اسپرینگ رول مرغ
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
فیله مرغ بدون پوست۲۰۰ گرم
قارچ۴ عدد
سس سویا۱ قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل رنده شده۱ قاشق غذا خوری
جوانه لوبیا۷۵ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
هویج کوچک۱ عدد
نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم
خمیر یوفکا۱۶ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه باید:
قارچ ها را بشویید و درون آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده و سپس آبکش کنید و ریز خرد نمایید.
پیاز را شسته و پوست بکنید و نگینی ریز خرد نمایید.
هویج را بشویید و نواری خرد کنید.
یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید.
قارچ و مرغ را درون تابه ریخته و یک تا دو دقیقه تفت دهید.
سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرفی دیگر زنجبیل تازه را رنده می کنیم.
لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را به آن می افزاییم.
سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می کنیم.
به مخلوط سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را می افزاییم و هم می زنیم.
خمیر نازک (خمیر یوفکا ) را طوری پهن می کنیم که گوشه دار باشد.
وسط خمیر دو قاشق غذاخوری پر مخلوط مرغ و… را می ریزیم.
لبه های خمیر را روی هم قرار میدهیم و برای چسبیدن لبه خمیر به هم با انگشت فشار می دهیم.
در ظرفی زرده تخم مرغ را هم می زنیم.
با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم.
رول های دیگر را به همین روش آماده می کنیم تا مواد تمام شود.
رول ها را به تدریج و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تابه ای با روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شوند.
بعد از طلایی شدن رول ها، آنها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکات مهم تکمیلی
برای اینکه اسپرینگ رول وا نرود، خمیر یوفکا را یک شب در یخچال نگهداری کنید، از یخچال بیرون بیاورید و۳۰ دقیقه زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.
رول ها خیلی زود خشک میشوند پس بهتر است آنها را با حوله کاغذی یا پارچه بپوشانید.
موقع رول کردن حسابی هوا گیری کنید، نه آنقدر که مواد بیرون بزند و نه آنقدر که هوا باقی بماند، ماندن هوا در رول باعث روغنی شدن پوسته اسپرینگ رول می شود.
اسپرینگ رول مرغ را در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.
true
true
true
true