برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه باید:
قارچ ها را بشویید و درون آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده و سپس آبکش کنید و ریز خرد نمایید.
پیاز را شسته و پوست بکنید و نگینی ریز خرد نمایید.
هویج را بشویید و نواری خرد کنید.
یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید.
قارچ و مرغ را درون تابه ریخته و یک تا دو دقیقه تفت دهید.
سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرفی دیگر زنجبیل تازه را رنده می کنیم.
لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را به آن می افزاییم.
سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می کنیم.
به مخلوط سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را می افزاییم و هم می زنیم.
خمیر نازک (خمیر یوفکا ) را طوری پهن می کنیم که گوشه دار باشد.
وسط خمیر دو قاشق غذاخوری پر مخلوط مرغ و… را می ریزیم.
لبه های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و برای چسبیدن لبه خمیر به هم با انگشت فشار می دهیم.
در ظرفی زرده تخم مرغ را هم می زنیم.
با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم.
رول های دیگر را به همین روش آماده می کنیم تا مواد تمام شود.
رول ها را به تدریج و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تابه ای با روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شوند.
بعد از طلایی شدن رول ها، آنها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

نکات مهم تکمیلی
برای اینکه اسپرینگ رول وا نرود، خمیر یوفکا را یک شب در یخچال نگهداری کنید، از یخچال بیرون بیاورید و۳۰ دقیقه زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.
رول ها خیلی زود خشک می‌شوند پس بهتر است آنها را با حوله کاغذی یا پارچه بپوشانید.
موقع رول کردن حسابی هوا گیری کنید، نه آنقدر که مواد بیرون بزند و نه آنقدر که هوا باقی بماند، ماندن هوا در رول باعث روغنی شدن پوسته اسپرینگ رول می شود.
اسپرینگ رول مرغ را در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.