مواد لازم 
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
کره بادام زمینی:۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۱۰ قاشق غذاخوری
بادام‌زمینی: یک فنجان
بکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
عصاره (یا پودر) وانیل: یک قاشق چای‌خوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
نمک:نصف قاشق چای‌خوری

کره بادام زمینی از طعم‌های مورد علاقه بسیاری از افراد است و تمام خوراکی‌هایی که با این کره درست می‌شود طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.اگر شما هم از طرفداران این کره خوشمزه هستید به دستور سرآشپز ایرانی آقای «نواب ابراهیمی» برای شما پیشنهاد ویژه کیک کره بادام‌زمینی در وعده افطار  را داریم.
   طرز تهیه:
۱-قبل از درست کردن مایه کیک، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.۲- مایه کیک را درست کنید.شکر و کره را اول با لیسک (یا قاشق) یکدست و بعد از ۵ دقیقه با همزن برقی مواد را مخلوط کنید.۳- سه عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه و هر کدام را یک دقیقه مخلوط کنید.۴- کره بادام زمینی و عصاره (یا پودر) وانیل را  مخلوط کنید.۵- دوباره ۳ دقیقه مواد را مخلوط و به کمک الک آرد گندم،نمک، بکینگ پودر، بادام زمینی خرد شده و شیر را اضافه کنید.۶- مواد را خوب مخلوط کنید.۷- کف قالب کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را در قالب بریزید و در فر بگذارید(۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه)۸- کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود.
۹- کیک را برش دهید.۱۰- برای تکمیل کیک
می توانید دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، سه قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای و دو قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید و   روی کیک بگذارید.