- ۱۴۰۲/۰۱/۲۱ - ۹:۳۳
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 92378
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![سوپ ذرت شیرین مقوی مخصوص ماه رمضان](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری صلح پایدار– در ماه مبارک رمضان باید تغذیه درستی داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم. یکی از مشکلات روزهداران در ماه مبارک رمضان، بروز مشکل خشکی بدن است. برای رفع مشکل کمآبی باید منابع حاوی آب و فیبر را به صورت همزمان استفاده کنید. خوراکیهای فیبردار به دلیل فیبر بالایی که دارند مانع ابتلا به این اختلال میشوند.
همشهری آنلاین / مواد لازم:
ذرت شیرین: نیم کیلو
شیر: نیم لیتر
پیاز: یک عدد
شیره نارگیل: یک سوم فنجان
آب مرغ یا گوشت: یک لیوان
آب جوش: دو لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه سوپ ذرت شیرین
ذرت شیرین را بخارپز کنید. برای این کار قابلمهای را روی گاز گذاشته و داخل آن آب بریزید.
آب که جوش آمد، ذرت را داخل آن ریخته و بگذارید با کمی نمک بپزد بعد از پختن ذرتها، آنها را همراه با فلفل و پیاز داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شود.
اکنون ذرتهای خرد شده را با دو لیوان آب جوش روی گاز بگذارید تا بپزد.
کمی که غذا پخت و جا افتاد به آن آب مرغ یا گوشت را اضافه کنید تا ذرتها کاملا بپزند.
۱۰ دقیقه مانده به سرو کردن غذا، شیر را به آن اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
بعد از آن سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن شیر نارگیل بریزید.
true
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد