- ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ - ۷:۰۲
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 90851
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![طرز تهیه حلوا کاراملی کشی خوشمزه و مجلسی جنوبی](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری صلح پایدار– حلوا یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین دسرهای سنتی ایران است. البته به مرور زمان دیگر از حلوا به عنوان دسر یا غذا استفاده نمی شود و حلوای آرد گندم بیشتر برای مراسم های مذهبی مثل مراسم ختم مورد استفاده قرار می گیرد.
مجله دلگرم/مواد لازم برای تهیه حلوا کشی کاراملی
آرد ۱ لیوان فرانسوی
شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان (من ۲/۵ زدم)
آب جوش ۳ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳/۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
هل یه قاشق چای خوری
زعفرون سه قاشق سوپ خوری پر
طرز تهیه کارامل حلوا کاراملی
ابتدا شکر را روی حرارت با شعله خیلی کم میگذاریم تا شکر آب بشه و کاراملی رنگ بشه. حواستون باشه هم نزنید تا کامل کناره های ظرفتون شکر آب شده جمع بشه.بعد از همون شکرهای آب شده کمک بگیرید و به آرامی شروع کنید به هم زدن. .دقت کنید که شکر نباید بسوزه یا زیاد بمونه رنگش تیره بشه.رنگ اصلی حلواتون با شکر کاراملی هست پس رنگ و طریقه همزدنتون خیلی تاثیر داره.
میتونید زیر ظرفتون شعله پخش کن بزارید تا حرارت یکنواخت به همه جای شکر برسه.حدودا ۱ ساعت طول کشید تا شکرم با شعله ملایم آب بشه و کاراملی رنگ بشه.بعدش آب جوش را خیلی آرم میریزیم رو شکر کاراملیمون. حواستون باشه خیلی سرتونو خم نکنید رو مواد. احتمال داره بخار بهتون بزنه.
وقتی آب و بریزید کارامتون سفت میشه…طبیعیه.مخلوط شکر و آبجوش رو گاز میمونه. شعله رو بیشتر میکنیم تا بجوشه و شکرمون کامل حل بشه. وقتی حل شد و هیچ کاراملی نموند از صافی رد میکنید و میزارید خنک بشه.
ترکیب آرد با شیره کاراملی
در مرحله بعد تو ظرفی یه لیوان آرد الک کنید و شربت خنک شده رو آروم آروم به آردتون اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا هیچ گلوله ای نمونه.همه شربت رو اضافه کنید و دوباره از صافی رد کنید. اینجوری مطمئنید که هیچ گلوله ای نمونده.
دوستان توجه داشته باشید آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره. خیالتون راحت اصلا طعم خامی هم نمیده.
سپس بگذارید رو گاز با شعله پایین. کره و روغن رو هم اضافه کنید و مدام هم بزنید این قسمت کار هم خیلی مهمه. نباید دست بکشید چون سریع ته میگیره و گلوله میشه این مرحله هم حدوداً یک ساعت زمان میبره. مدام هم بزنید تا غلظت حلواتون مثل فرنی بشه در این مرحله گلاب و زعفرون رو اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه بدید تا زمانی که غلظت حلواتون مثل باسلوق بشه ولی کش بیاد.
در آخر گردو رو اضافه کرده و گاز رو خاموش میکنیم. یه ربع دم کنی میگذاریم تا حلوامون به اصطلاح دم بکشه. بعدش میریزیم تو دیس یا کپسولهای تک نفره و تزیین میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد حلوا کاراملی
* حلوا کاراملی جزو دسرهای ایرانی میباشد
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
* حلوا کاراملی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
* همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .
true
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد