- ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ - ۸:۰۲
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 83394
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![طرز تهیه شیرینی پفک گردویی؛ یک میان وعده مقوی](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری صلح پایدار– در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پفک گردویی آشنا کنیم.
●مواد لازم:
زرده تخم مرغ
۳ عدد
پودرقند
۱۵۰ گرم
مغز گردوی خشک شده
یک فنجان
آرد
یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
هل یا وانیل کمی
●طرز تهیه:
زرده تخم مرغها را به هم میزنیم. هل یا وانیل و یک سوم پودر قند را اضافه کرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم میزنیم. سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه کرده و به هم میزنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه میکنیم. زمان به هم زدن پفک گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بکشد و در آخرین مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده، به زرده میافزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق کوچکی از مایع برمی داریم و روی کاغذ روغنی که درسینی قرار داده ایم، با کمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار میدهیم، تا پفکها پخته و کاملاً خشک شوند. حرارت فر ۳۰۰ درجه فارنهایت و زمان پخت ۱۵ دقیقه است.
true
true
true
true