×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
مرگبارترین روز  ویروس کرونا ؛۹۷ قربانی در یک روز / تعداد قربانیان به ۹۰۸ نفر رسید/ آغاز آزمایش واکسن کرونا روی حیوانات در چین

به گزارش پایگاه خبری صلح پایدار،ویروس کرونا با گرفتن جان ۹۷ نفر در یک روز٬ مرگبارترین روز خود را به ثبت رسانده و آمار مبتلایان به آن اکنون از مرز ۴۰ هزار نفر هم گذشته٬ با این وجود ثابت ماندن نرخ افزایش مبتلایان به آن طی چهار روز گذشته امیدها برای کنترل آن را افزایش داده است. دولت چین گفته حدود ۳۲۰۰ نفر از مبتلایان درمان و مرخص شده‌اند.

صبح دوشنبه، دهم فوریه، پکن اعلام کرد تعداد قربانیان کرونا به ۹۰۸ نفر رسیده که بیش از ۹۰ درصد از آنها در ووهان جان باخته‌اند. چین همچنین اعلام کرده که ۱۸۷,۵۱۸ نفر را تحت درمان و معاینات پزشکی دارد.

سازمان جهانی بهداشت هم تیمی از متخصصان خود را برای کمک به چین به پکن اعزام کرده است.

با آغاز روز دوشنبه در چین، میلیون‌ها نفر از مردم این کشور که تا امروز در تعطیلات سال نو چینی بودند به سر کار بازگشتند. آغاز ترددهای شهری نگرانی از شتاب دوباره شیوع ویروس کرونا را افزایش داده است.

چین آزمایش واکسن کرونا روی حیوانات را آغاز کرد

این در حالی است که تلویزیون چین گزارش کرد که از زمان شیوع ویروس کرونا شماری از شرکت های این کشور و نهادهای تحقیقاتی و پزشکی کار روی ساخت واکسن متمرکز شده اند و هم اکنون کار آزمایش واکسن تولیدی روی حیوانات شروع شده است.

گزارش حاکی است که این واکسن را دانشگاه تونگجی و بیمارستان شرق شانگهای تولید کرده اند و از روز یکشنبه آزمایش آن روی موش ها شروع شده است.

لیو جونگمین رییس این بیمارستان در مصاحبه با تلویزیون چین خاطر نشان کرد که در مرحله اول واکسن روی ۱۰۰ موش آزمایش می شود.

وی تصریح کرد که در مرحله بعدی آزمایش روی حیوانات بزرگتری چون میمون انجام می شود تا بر اساس داده های دریافتی و نتایج آزمایشگاهی ، استفاده از واکسن روی بیماران آغاز شود.

این پزشک چینی گفت که استفاده از نمونه های واکسن تولید شده در شهر شانگهای واقع در شرق چین در مرکز پیشگیری از بیماری ها و نهاد تولید دارو در چین نیز شروع شده است.

او از این واکسن با نام ام آر ان آ نام برد و گفت که از مزیت های آن این است که با سرعت قابلیت تولید دارد و نتایج آن می توان برای درمان بسیار قوی و موثر باشد.

گزارش ها حاکی است که دهها شرکت و موسسه تحقیقاتی در چین و دیگر کشورهای دنیا سرمایه گذاری کلانی برای تولید واکسن برای درمان ویروس کرونا کرده اند.

اگر واکسن مورد نظر ساخت چین روی حیوانات نتایج موثری داشته باشد آن زمان استفاده کلینکی از آن روی بیماران در اوایل ماه آوریل شروع خواهد شد.

لی که چیانگ نخست وزیر چین به همه موسسات تحقیقاتی و مرکز پیشگیری و کنترل بیماری چین دستور داده است تا بسرعت دارو و واکسن این ویروس را تهیه کنند.

او به دنبال بازدید از شماری مراکز پزشکی کشور گفت که باید با شماری از کسانی که به ویروس مبتلا شده اند ارتباط برقرار کرد تا مشخص شود نحوه ابتلای آنها چگونه بوده است تا با این اطلاعات بتوان راه های موثرتری برای پیشگیری و درمان پیدا کرد.

در تحولی دیگر سازمان بهداشت جهانی از اعزام یک تیم از کارشناسان به چین برای بررسی وضعیت شیوع بیماری اعزام کرده است.

این سازمان تصریح کرده است که شماری از مبتلایان که تعداد آنها کمتر از ۱۰۰ نفر است هیچ سفری به چین نداشته اند و باید مشخص کرد آنها چطور به ویروس آلوده شده اند تا بتوان از امکان شیوع گسترده کرونا در دیگر کشورها پیشگیری کرد.

روز یکشنبه چین از مرگ ۹۷ نفر دیگر براثر آلودگی کرونا خبر داد که بالاترین رقم فوتی ها از زمان شیوع بیماری در یک ماه گذشته است.

آمارها نشان می دهد که تاکنون ۴۰ هزار و ۵۵۴ نفر در سطح جهان به کرونا آلوده شده اند که ۴۰ هزار و ۱۷۱ نفر از آنها در چین هستند و شمار فوتی ها به ۹۱۰ نفر رسیده اند .

در توصیه سازمان بهداشت جهانی؛ اولویت تمیزی دست‌ها است/آیا ماسک واقعا جلوی ویروس کرونا را می‌گیرد؟ کدام ماسک‌ها بهتر است؟
اما چگونه درست استفاده کردن از ماسک می‌تواند به مصون ماندن ما در برابر ریزگردها و گرد و غبار، قطرات کوچک و ویروس‌ها کمک کند؟
شبکه خبری “دویچه‌وله” آلمان در گزارشی به میزان تاثیرگذاری ماسک‌ها برای مقابله با ویروس کرونا پرداخته است‌.
این شبکه خبری می‌نویسد: “بسیاری از مردم از ترس ابتلا به ویروس کرونا از ماسک‌های پرکاربرد در عمل‌های جراحی برای پوشاندن صورت خود استفاده می‌کنند. در بسیاری از شهرهای چین پوشیدن این ماسک‌ها اجباری شده است. با این حال، این پرسش مطرح می‌شود که آیا پوشیدن ماسک واقعا به مصونیت ما در برابر ابتلا به ویروس کمکی خواهد کرد؟

آیا ماسک واقعا جلوی ویروس کرونا را می گیرد؟
پزشکان و دستیاران آنان معمولا از ماسک‌های جراحی برای پوشاندن دهان خود استفاده می‌کنند تا در وهله نخست از بیماران‌شان در برابر آلوده‌شدن با میکروب‌ها و مواد بیماری‌زا جلوگیری کنند. چرا که بخش عمده‌ای از قطرات و ذرات از دهان و گلو در ماسک گیر افتاده و اجازه خارج شدن پیدا نمی‌کنند. این به شرطی است که ماسک به طور منظم عوض شود. در عمل‌های جراحی دستکم هر دو ساعت یکبار ماسک تعویض می‌شود. اگر یک ماسک چندین بار استفاده شود کارایی خود را از دست خواهد داد‌. البته هنوز اثبات نشده که ماسک صورت می‌تواند به طور کامل انسان را در برابر ابتلا به ویروس‌ها مصون نگه دارد. با این حال، پوشیدن ماسک بهتر از نپوشیدن آن است و می‌تواند کمک‌کننده باشد. این نوع از ماسک‌های ساده می‌توانند از رسیدن میکروب به بینی و دهان جلوگیری کنند. نکته مهمتر آن که مانع از دست زدن فرد به بینی و دهان‌اش می‌شوند عملی که به طور غیرارادی گاهی اوقات توسط افراد صورت می‌گیرد. در نتیجه، اگر بیمار باشید این نوع ماسک سبب می‌شود تا شما سایرین را آلوده نکنید.
به یاد داشته باشیم که در توصیه سازمان بهداشت جهانی اشاره‌ای به ماسک صورت نشده بلکه اولویت تمیزی دست‌ها است. سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده که از مواد الکلی مشابه مواد مورد استفاده در بیمارستان برای ضدعفونی کردن دست‌های‌مان استفاده کنیم. البته شستشو با آب و صابون نیر موثر است به شرطی که دست‌ها صحیح شسته شوند‌.
این شبکه خبری می‌نویسد: “ماسک‌های فیلتردار که عموما در محیط‌های صنعتی و با احتمال وجود آلاینده‌های زیستی بالا استفاده می‌شوند در مقابله با ویروس موثرتر از ماسک‌های جراحی هستند. ماسک‌های فیلتردار که به اختصار FFP1 خوانده می‌شوند. این ماسک‌ها به دلیل داشتن فضای خلاء برای استخراج آلاینده از بدن بیشتر محافظت می‌کنند‌. البته تنها نوع پیشرفته ماسک فیلتردار FFP-3 است که می‌تواند مانعی کامل در برابر ورود ریزگردهای ناشی از گرد و غبار، مولکول‌های پروتئینی، قارچ‌ها، ویروس‌ها، اسپورها و باکتری‌ها ایجاد کند. این نوع از ماسک‌ها می‌توانند در برابر گاز اشک‌آور و گازهای قوی‌تر از فرد محافظت کنند. با این حال، این ماسک‌ها و ماسک‌های نظامی، بزرگ هستند و کسی چندان دوست ندارد با آن در خیابان قدم بزند! در نتیجه، بهترین راه‌حل این است: شستن دست‌های‌تان را فراموش نکنید! این بهترین راهکار است”.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true