×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
اصولگرایان با تتلو به‌کدام‌سمت می‌روند؟/واکنش‌ها به تقدیر اصولگرایان از تتلو+عکس

پایگاه خبری صلح پایدار – تتلو، خواننده رپ و زیرمینی این بار با حضورش در مراسم یک خبرگزاری اصولگرا خبرساز شده است.
   به گزارش پایگاه خبری صلح پایدار،تتلو، خواننده رپ و زیرمینی دوباره خبرساز شده است. این بار با حضورش در مراسم یک خبرگزاری اصولگرا؛ جایی که چهره‌های سیاسی اصولگرایی همچون عزت الله ضرغامی و حمید رسایی نیز حضور داشتند.

تتلو که ماجرای حمایتش از رئیسی و دیدار با او در ایام انتخابات ریاست‌جمهوری بازتاب گسترده‌ای در فضای سیاسی و رسانه‌ای کشور داشت، حالا به یک مهمان ثابت مراسم‌های اصولگرایان و مخالفان دولت تبدیل شده است. وی اخیراً مهمان مراسم جشن خبرگزاری اصولگرای فارس بوده است.
 انتشار تصاویر این مراسم و عکس‌های تتلو در این جشن با واکنش‌های مختلفی مواجه شده است. علیرضا رحیمی عضو کمیسیون امنیت ملی در یادداشتی که در همین‌باره منتشر کرده، نوشته است: پس از دیدار آقای رییسی با تتلو در جریان رقابت‌های انتخاباتی تتلیتی‌ها کنجی را در پهنه اصولگرایی یافتند تا در پی آن به مدد رسانه‌های رسای آن جریان بازنمایی یا دیده شوند.
نفوذ «تتلو» و استحاله دلواپسان/بخاطر چند رای؟/مخالفان دولت با تتلو به کدام سمت می‌روند؟
رحیمی افزوده است: اگر چه برخی تحلیلگران اصولگرا نیز بارها و ازجمله اخیرا اذعان کردند که آن دیدار ریزش قابل توجهی از اراء آقای رییسی را در پی داشت اما گویا درس‌آموزی لازم برای حلقه‌ای از حلقات حامیان رییسی نداشته و بالعکس جماعتی برآنند تا همچنان تتلو را با نمادهای اصولگرایان پیوند زنند. در اینکه تتلیتی‌ها برنده اصلی این پیوند بی‌پایه هستند تردیدی نیست اما در اهداف منتسبین به جریان اصولگرایی در اصرار به کانونی‌کردن تتلو و حاشیه‌پردازی از وی ابهامات زیادی وجود دارد. تجلیل از تتلو در مراسم رسمی خبرگزاری فارس بی‌شک به مذاق اصولگرایان ریشه‌دار و ارزشمدار خوش نیامده و ارزش افزوده‌ای هم در پایگاه ارزشی انقلاب ایجاد نمی‌کند.
این نماینده مجلس در ادامه نوشته است: حال سئوال اساسی اینست که آیا نسبتی بین این جماعت از اصولگرایان و تتلیتی‌ها کشف شده که اصرار به یک حرکت اشتباه دارند؟ اگر قرار است جلوی انحراف از آرمان‌های انقلاب و بدعت‌گذاری در حوزه فرهنگی گرفته شود چه کسانی باید در این میدان مطالبه‌گر باشند؟
وی می‌نویسد: منکر حقوق شهروندی امیرحسین مقصودلو (تتلو) نیستیم اما زمانیکه از وی در فضای سیاسی و فرهنگی بهره‌گیری می‌شود، بزرگان جریان باید با روشنگری لازم اصالت اصولگرایی را یادآور شوند و دست حلقه انحرافی را از دست‌اندازی به داشته‌های اصولگرایی و هزینه‌سازی برای این جریان کوتاه نمایند. شاید در ارزیابی نازل از رقابتهای سیاسی دو جریان بعضی‌ها از چنین هزینه‌سازی برای یک جریان بدست حامیان همان جریان بدشان نیاید و از چنین گزکی کمی هم ذوق کنند اما جایی که پای ادعای پاسداری از آرمان‌های انقلاب در میان است معنای سکوت، همراهی با این انحراف است. خطر حلقه‌های انحرافی برای به محاق بردن جریانهای اصیل انقلاب و تحمیل کارنامه منفی به این جریان‌ها کمتر از معرفی داعش بعنوان یک فرقه اسلامی در افکار عمومی نیست.
نفوذ «تتلو» و استحاله دلواپسان/بخاطر چند رای؟/مخالفان دولت با تتلو به کدام سمت می‌روند؟
این نماینده مجلس در پایان نوشته است: تجلیل از تتلو در مراسم خبرگزاری فارس هشداری برای جریان‌های ریشه‌دار است که با نو شدن زمان ابزارهای انحراف نیز رنگهای نو بخود می‌گیرند و مبادا زمانی بیدار شویم که فرصتی برای اصلاح نمانده باشد. فراموش نکنیم چه بسا مادران و پدران شهدایی که چند فرزندشان را تقدیم انقلاب کردند و بی‌تجلیل از میان مارفتند. چه جانبازانی که عمرشان را با زجرها و زخم‌های بی‌امان سپری کردند و گمنامانه رخت بر بستند. چه آزادگانی که غربت و اسارت و زخم روزگار را کشیدند و مظلومانه رفتند و هرگز تجلیلی از آنان نشد. داستان مسابقه تبری جستن از حلقه انحرافی پس از دهن‌کجی چندباره آنها به رهبری را نیک به یاد داریم و البته سنگینی و گرانیش همچنان باقی است. بهوش باشیم در امواج غفلت، نکند عبرت تاریخ شویم.
تقسیم تاریخ اصولگرایی به پیش و پس از این عکس
همچنین عباس عبدی در یادداشتی نوشت: آنهایی که هنوز به اهمیت انتخابات به عنوان یک عامل مهم تغییر در باورها و ارزشها ایمان نیاورده‌اند این عکس را هر روز چند بار ببینند. اصولگرایی را می‌توان به پیش و پس از این عکس طبقه‌بندی کرد. احتمالا این عکس را بدهم در قطع مناسب چاپ کنند و در دفترم بزنم با این تیتر که اگر عوامل دیگر نتوانست این جماعت را ذوب کند انتخابات بخوبی توانست. به قول مارکس در مانیفست در  توصیف مدرنیته: “هر آنچه سخت و استوار است دود می‌شود و به هوا می‌رود.”
عبدی افزوده است: این جماعت که نه سخت است و نه استوار؛ برای دود کردنشان کوشش برای کسب چند رای ناقابل و البته حلال کافی است. ضمنا علامت تاج را بر کلاه و آستین بالازده را نزد آقای تتلو ببینید تا همه چیز روشن شود.
نفوذ «تتلو» و استحاله دلواپسان/بخاطر چند رای؟/مخالفان دولت با تتلو به کدام سمت می‌روند؟
واکنش ابطحی به حضور تتلو در صف اصولگرایان
محمدعلی ابطحی نیز در روزنامه اعتماد نوشت: اینکه اصولگرایان با داشتن رسانه‌های فراوان و بسیاری از مراکز قدرت رسمی و به میدان آوردن همه نیروهای خود در انتخابات نمی‌توانند پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری شوند، دلایل زیادی دارد. اما یکی از آنها عدم انسجام فکری و مبنایی آنان است. و اینکه توجهی به هویت تاریخی خود نمی‌کنند و تنها نزدیکی‌های انتخابات با زور و قدرت تلاش دارند خود را تحمیل کنند.شاید در شرایط عادی به خاطر قدرت، این نوع رفتار مورد پرس و جو قرار نگیرد. اما وقتی مردم می‌خواهند رای خود را آزادانه به صندوق بیندازند، ‌معادلات تغییر می‌کند. دیگر آشتی‌های دیرهنگام و شب هنگام انتخاباتی نمی‌تواند تاثیر‌گذار باشد و مهم‌تر اینکه رفتارهای هنجارشکن از نظر مخاطبان مشخصی که به دلایل عقیدتی طرفدار یک جریان سیاسی هستند، دور نمی‌ماند.
ملاقات با یکی از خوانندگان رپ‌خوان در شرایط عادی شاید کاری پسندیده باشد. حتی اگرکار خوبی تلقی نشود، اتفاق مهمی هم تلقی نمی‌شود. اما در انتخابات اخیر دیدار آقای رییسی با آقای تتلو معادلات زیادی را به هم زد. دلیل اصلی‌اش این بود که اصولگرایان حامی رییسی چنان طرف مقابل را به بی‌دینی و بی‌مبالاتی متهم می‌کردند که توقع مخاطب‌های اصولگرایی این نبود که با این خواننده دیداری صورت بگیرد.این کارها به پای کل جریان اصولگرا نوشته می‌شود و بخش اعظمی از مخاطبان اصولگرایی ریزش می‌کنند. نشستن تتلو در صف اول جریان اصولگرایی  و نیامدن چهره‌های شاخص و اصلی اصولگرا در این مراسم نشان از اعتراض به این رفتارها از داخل جریان اصولگرایی است.
به خوبی به یاد دارم که در سال‌های دهه ۶۰ که من مدیر رادیو بودم، یک ظهر جمعه‌ای رفتم نماز جمعه. آن وقت‌ها نماز جمعه خیلی پرجمعیت بود. همه جناح‌های نظام در آن حضور داشتند. شب قبلش در تلویزیون فیلم خارجی نمایش داده شده بود که اهالی یک خانواده سگ داشتند. تا چشم آیت‌الله مهدوی‌کنی از آن بالا به من افتاد، ایشان آن روز امام جمعه تهران بود، بحث را با عصبانیت بردند به سمت انتقاد از تلویزیون و اینکه چرا باید در تلویزیون به قول ایشان سگ‌بازی نشان دهند. صف اول نماز جمعه می‌نشستیم. من به درست یا غلط بودن سخنان آیت‌الله کاری ندارم. اما مخاطبان اصولگرایی عمدتا مرید آیت‌الله کنی‌ها بودند. آنها نمی‌توانند جای خود را در ردیف اول یک جلسه اصولگرایی با یک خواننده رپ عوض کنند.
من به‌شدت طرفدار این نکته هستم که جریانات سیاسی باید در طول گذر زمان شرایط فکری و روابط اجتماعی خود را به‌روز کنند. سبک زندگی جوانان کاملا متفاوت با گذشته شده است. معتقد نیستم فرمایشات ۳۰ سال پیش آیت‌الله کنی مورد نیاز این دوره است. اما این تفاوت ماهوی که در جریان جلسه خبرگزاری فارس دیده شد هم انکار هویت قبلی اصولگرایان است.
توجه به این نکته نیز ضروری است که اصولگرایان با حربه سکولار خواندن اصلاح‌طلبان همیشه به مقابله آنها آمده‌اند. این دین‌گرایی جاذبه مهمی برای آنان بوده است. متدینان با باورهای دینی برای نظرات سیاسی آنها اهمیت قایل می‌شوند. البته باید این نکته را هم در مورد اصولگرایان توجه داشت که این بحران هویتی‌شان میراث آقای احمدی‌نژاد است که هنوز نتوانسته‌اند آن را جبران کنند. وقتی در انتخابات ۸۴ خواسته یا نا خواسته یکپارچه پشت سر او ایستادند و او نماینده فکر اصولگرایی در قدرت شد، همه در کنار او قرار گرفتند. رفتارهای احمدی‌نژاد که صف خود را از اصولگرایی جدا می‌کرد، باعث می‌شد که چنددستگی بدی در بین اصولگرایان اتفاق بیفتد. بعد از دوره اول احمدی‌نژاد خیلی تلاش کردند که هویت خود را باز یابند. نشد.در هر حال اصولگرایان باید تجدید سازمان کنند و از انفعال بیرون بیایند تا بتوانند در آینده بال توانای سیاست ایران در کنار جریان اصلاح‌طلبی باشند. همه درگیری‌ها و حذف‌ها و هدر دادن نیروها ثابت کرد که یکی از این دوجناح اصلی سیاسی قابل حذف نیستند، اصولگرایی به بازگشت به هویت خود نیاز دارد.
تکرار اشتباه
روزنامه سیاست روز نیز نوشت: این روزها به نظر می‌رسد که اصولگرایان در روشهای تبلیغاتی خود دچار سردرگمی و اشتباه شده‌اند، اشتباه استراتژیکی که موجب بهره‌برداری رقبا و تحلیل غلط مردم از این رفتار آنها شده است.
شاید روزی که امیر حسین مقصودلو معروف به تتلو خواننده رپ زیر زمینی در روزهای انتخابات در کنار ابراهیم رئیسی حاضر شد کسی فکر نمی‌کرد که این نوع دیدارها تکرار شود و برخی اینگونه تحلیل کردند که این دیدار اشتباه حاصل اضطرار انتخاباتی بوده و آقای رئیسی می‌خواسته از آرای خاکستری این طیف رای بگیرد. شاید مشاورین ایشان توصیه کرده بودند که افرادی مانند تتلو یا رپ خوان‌ها، فالوئرهای‌‌ میلیونی دارند و این تفکر وجود دارد که این افراد می‌توانند فالوئرهای خود را به انتخابات و رأی دادن ترغیب کنند درحالی‌که فالوئرهای این افراد گرایش سیاسی ندارند و این تلقی اساسا از اصل غلط بوده است. اصولاً این ایده که دیدار با یک رپر می‌تواند شانس ریاست جمهوری یک کاندیدای اصولگرا را افزایش دهد خنده‌دار بود. چنین دیدگاهی به انتخاب آقای رئیسی ضربه زد چون پایگاه رأی رئیسی در میان افرادی بود که بر ارزش‌های خاص ایدئولوژیک پایبندی به کاندیدا داشت و کسی از این گروه نمی‌تواند بپذیرد تتلو با این ارزش‌ها سازگاری داشته باشد.
در حالی که هنوز نقد و نظر دراین خصوص ادامه دارد اما حالا شاهد تکرار این اشتباه به نحوی دیگر هستیم . حضوراین خواننده زیر زمینی با تیپی عجیب و غریب و تجلیل از این چهره جنجالی در جشن تولد یک سالگی یکی از رسانه‌های اصولگرا تعجب همگان را برانگیخت و بی‌شک به مذاق اصولگرایان ریشه‌دار و ارزشمدار خوش نیامد.
گویا اثرات منفی دیدار تتلو با رئیسی درس‌آموزی لازم برای آنها نداشت و معلوم نیست که چه تفکری این رسانه را بر آن داشته است تا همچنان تتلو را با نمادهای اصولگرایان پیوند زنند. چنین سطحی شدن شایسته یک خبرگزاری اصولگرا نیست چرا که اخلاق با بی‌اخلاقی‌ها در تبلیغات جمع نمی‌شود و تتلو تا کنون نشان داده که موضوعی خلاف اخلاق داشته است.
منبع افتاب نیوز

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true