×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچرب

 پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدارنمناک/ پنیر خامه ای یک پنیر با بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر است که از شیر گاو و… تهیه شده و در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد. گرچه پنیر خامه ای در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها به فراوانی یافت می شود اما می توانید این نوع پنیر را با مواد در دسترسی در خانه تهیه کنید و از درست کردن یک پنیر خامه ای سالم و خوشمزه در منزل لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با روش تهیه پنیر خامه ای خانگی آشنا می کنیم.

طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچرب

مواد لازم برای تهیه پنیر خامه ای خانگی
شیر پرچرب۲ لیتر
سرکه سفید۸ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم

طرز تهیه پنیر خامه ای
شیر را ۲۰ دقیقه بجوشانید. وقتی جوش آمد، از روی حرارت بردارید تا گرما از کف به آن منتقل نشود.
سرکه سفید اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله شیر بریده می شود و پنیر تشکیل می شود.
۵ دقیقه صبر کنید و پنیر را داخل یک ظرف گود صافی بگذارید و روی صافی پارچه ی نازک و تمیز پهن کنید.
پنیر ایجاد شده را روی پارچه بریزید تا آب اضافه اش کشیده شود. لازم نیست جسمی سنگین روی پارچه بگذارید.
بعد از اینکه آب پنیر خارج شد، پنیر را به همراه کره، کمی نمک و چند قاشق شیر داخل مخلوط کن بریزید.
پنیر را در ظرفی ریخته ودرون یخچال به مدت چند ساعت بگذارید.
پنیر خامه ای خوشمزه شما آماده است، نوش جانتان.
نکات مهم
این پنیر داخل ظرف در بسته، به مدت یک هفته داخل یخچال قابل نگه داری است.
به جای سرکه سفید می توانید از آب لیموترش و ماست ترش نیز استفاده کنید.
اگر پنیر خامه ای شما در مرحله مخلوط کردن سفت بود، به آن مقداری شیر بیافزایید.
توجه نمایید هنگام افزودن سرکه، شیر در حال جوشیدن نباشد زیرا در اینصورت پنیر سفت و بی کیفیت می شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true