طرز تهیه مربای مامان‌پز؛ خوشبو و خوش‌رنگ

مربای هلو یکی از انواع مربا‌های ایرانی است که هم‌زمان با فرارسیدن فصل تابستان و رسیدن میوه هلو می‌توانید آن را تهیه کنید. این مربا به دلیل داشتن میوه هلو عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توان آن را با روشی بسیار آسان و صرف زمان کم در منزل تهیه کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای هلو همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای هلو

  • هلو: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • گلوکز: یک چهارم پیمانه
  • آب: سه و نیم پیمانه
  • آبلیمو: یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای هلو

طرز تهیه مربای مامان‌پز؛ خوشبو و خوش‌رنگ

۱ ـ برای شروع کار ابتدا شکر را همراه با آب و گلوکز داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به قوام برسد؛ سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

۲ ـ هلو را پوست کنید و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید؛ سپس هسته هلو را بیرون بیاورید. هلو‌ها را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و با شربتی که از قبل آماده کرده‌اید، پر کنید و درب شیشه را ببندید.

۳ ـ یک قابلمه نسبتا بزرگ را انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. شیشه‌های مربا را داخل قابلمه آب بچینید، طوری که سه چهارم شیشه داخل آب باشد. قابلمه را روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا شیشه‌های مربا داخل آب بجوشند.

۴ ـ در این مرحله شیشه‌های مربا را از قابلمه خارج کنید و درب آن‌ها را باز کنید. وانیل و آبلیمو را را به نسبت مساوی داخل شیشه‌ها بریزید و درب شیشه‌های مربا را محکم ببندید. شیشه‌ها را دوباره داخل قابلمه آب جوش بگذارید و بعد از اینکه یک دقیقه جوشید، اجاق گاز را خاموش کنید و شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید. اجازه بدهید شیشه‌های مربا سرد شوند؛ سپس مربای هلوی شما آماده سرو است. حتما مربای هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.