- ۱۴۰۲/۰۸/۰۴ - ۱۰:۴۹
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 145082
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![طرز تهیه مربای مامانپز؛ خوشبو و خوشرنگ](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/آشپزی.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار– فرارو/ مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژهای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو میشود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوههای گوناگون تهیه میشوند.
مربای هلو یکی از انواع مرباهای ایرانی است که همزمان با فرارسیدن فصل تابستان و رسیدن میوه هلو میتوانید آن را تهیه کنید. این مربا به دلیل داشتن میوه هلو عطر و طعم فوقالعادهای دارد و میتوان آن را با روشی بسیار آسان و صرف زمان کم در منزل تهیه کرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای هلو همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مربای هلو
- هلو: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۱ کیلوگرم
- گلوکز: یک چهارم پیمانه
- آب: سه و نیم پیمانه
- آبلیمو: یک چهارم پیمانه
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای هلو
![طرز تهیه مربای مامانپز؛ خوشبو و خوشرنگ](https://fararu.com/files/fa/news/1401/5/10/1287712_283.jpg)
۱ ـ برای شروع کار ابتدا شکر را همراه با آب و گلوکز داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به قوام برسد؛ سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۲ ـ هلو را پوست کنید و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید؛ سپس هسته هلو را بیرون بیاورید. هلوها را داخل شیشههای تمیز و خشک بریزید و با شربتی که از قبل آماده کردهاید، پر کنید و درب شیشه را ببندید.
۳ ـ یک قابلمه نسبتا بزرگ را انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. شیشههای مربا را داخل قابلمه آب بچینید، طوری که سه چهارم شیشه داخل آب باشد. قابلمه را روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا شیشههای مربا داخل آب بجوشند.
۴ ـ در این مرحله شیشههای مربا را از قابلمه خارج کنید و درب آنها را باز کنید. وانیل و آبلیمو را را به نسبت مساوی داخل شیشهها بریزید و درب شیشههای مربا را محکم ببندید. شیشهها را دوباره داخل قابلمه آب جوش بگذارید و بعد از اینکه یک دقیقه جوشید، اجاق گاز را خاموش کنید و شیشهها را از قابلمه خارج کنید. اجازه بدهید شیشههای مربا سرد شوند؛ سپس مربای هلوی شما آماده سرو است. حتما مربای هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.
true
true
true
true