طرز تهیه :
۱-ابتدا سیب زمینی ها را داخل قابلمه بگذارید و تا سطح روی آن ها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب پز شوند. بعد داخل آبکش بگذارید و اجازه  دهید تا خنک شوند.۲- سیب زمینی ها را زیر آب سرد بگیرید و بعد چنگال را داخل آن ها فرو کنید و با یک دست پوست روی سیب زمینی ها را بگیرید و با گوشتکوب خوب آن ها را له کنید.۳-. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.سس گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید.بکینگ پودر را به آرد  و کم کم به مواد بیفزایید.۴-سپس با قاشق همگی مواد را مخلوط  کنید و نمک ،فلفل و ادویه دلخواه تان را روی مواد بپاشید. سپس قابلمه ای کوچک ترجیحا با عمق زیاد را روی حرارت کم بگذارید  و تا دو سانتی متر روغن  داخل آن بریزید و اجازه  دهید تا داغ شود.۵-مواد را داخل قیف  بریزید و زمانی که روغن داغ شد با قیف سریع به هر شکلی که تمایل دارید داخل روغن به مایه کرانچی شکل  دهید و رها کنید. دقت کنید که نباید روی هم از مایه داخل روغن بریزید به این دلیل که باعث خمیر شدن کرانچی ها می‌شود.۶-در این مرحله با قاشق یا کفگیر دارای سوراخ آرام کرانچی ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها  سرخ و به طور کامل طلایی شود. بعد از سرخ شدن کرانچی‌ها آن ها را آرام از داخل روغن بیرون آورید  و در توری قرار دهید تا روغن اضافه‌شان را پس بدهند.۷-در صورت  در دسترس نبودن توری فلزی می توانید از دستمال حوله ای برای گرفتن روغن کرانچی ها استفاده کنید تا تردتر شوند.

مواد لازم
سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
آب:   یک سوم لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و فلفل قرمز: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی