- ۱۴۰۱/۰۱/۱۸ - ۱۴:۵۶
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 128714
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![جذاب کردن افطار با حلوای خرما](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار– مواد لازم
۱۵۰ گرم آرد گندم
۳۰۰ گرم خرما
۱۵۰ گرم روغن مایع
یک دوم قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
پودر پسته و نارگیل برای تزیین
طرز تهیه
*برای پخت این دسر در ماه رمضان ابتدا خرماها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
* خرماها را له کنید.
* ۲ بار آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
* آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.
* روغن را در تابه بریزید تا رنگ آرد، قهوهای روشن شود.
* سریع و بهصورت مداوم هم بزنید.
* خرماهای لهشده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.
* زنجبیل و دارچین را اضافه کنید.
* حرارت را برای مدتی کم کنید و سپس دسر را از روی حرارت بردارید.
* در مرحله آخر،حلوا را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
true
true
true
true