طرز تهیه:
پیاز رو‌ ریز رنده کرده نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه رو به گوشت و پیاز اضافه کرده و خوب ورز بدین بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد، کمی دارچین به گوشت اضافه کنید اضافه کردن دارچین باعث میشه که کباب عطر و طعم خیلی خوبی بگیره
سیب زمینی ها و گوجه ها رو هم پوست گرفته و حلقه حلقه میکنیم و کنار میذاریم

یه قابلمه یا ماهیتابه گود روی حرارت بذارید و کمی روغن داخلش بریزید از گوشتها به اندازه ی سیب کوچک بردارید مثل کباب شامی داخل دست فرمش بدین بعد کف ماهیتابه بذارید و دو طرفشو خیلی کم سرخ کنید فقط در حدی که گوشت جمع بشه و بعد از تابه بیرون آورده و داخل ی ظرف جدا بذارید
از این مرحله یادم رفت عکس بگیرم

حالا سس کباب دیگی رو درست کنید داخل همون روغن باقیمانده تابه ی پیاز متوسط رنده بزنید و کمی تفت بدین بعد رب گوجه نمک کمی زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و کمی تفت بدین بعد به اندازه یک لیوان آب روش بریزید و زیرشو زیاد کنید وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید حالا سیب زمینی های حلقه حلقه شده رو کف تابه بچینید

بعد کبابها رو روی سیب زمینیها بچینید و روی کبابها گوجه های حلقه شده رو بچینید فلفل دلمه ای رو خرد کرده و روش بریزید و یک تکه چوب دارچین هم پاش بذارید حالا حرارت رو کم‌ کنید و درب تابه رو بگذارید و اجازه بدید تا مغز پخت بشن

بعد از ۲۰ دقیقه کباب دیگی های خوشمزه و خوش عطر ما آماده هست نووش جااان ⚘⚘⚘

من همراه این کباب های خوشمزه برنج و سالاد شیرازی هم درست کردم خییلی عاالی شده بود جای همتون سبززز