- ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ - ۱۷:۳۰
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 107583
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![آموزش تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
مواد لازم
▫️آلبالو ۳۰۰ گرم
▫️شکر ۵ ق غذا خوری
▫️ران مرغ ۴ عدد
▫️پیاز ۱ عدد
▫️جعفری خشک ۱ ق غذا خوری
▫️پودر سوخاری ۳ ق غذا خوری
▫️برنج ۳ پیمانه
▫️زعفران به مقدار لازم
▫️نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر
🍒طرز تهیه
ابتدا ران های مرغ را که خوب شسته و گوشت آن را با کمک چاقو جدا کنید .در ادامه پیاز را پوست بگیرید به همراه ران مرغ چرخ کنید .سپس ادویه ها را اضافه و خوب هم بزنید و کمی زعفران دم کرده غلیظ نیز اضافه کنید.آلبالو ها را پاک کنید و هسته آن را خارج کنید سپس به همراه شکر روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا آلبالو ها مانند مربا غلیظ شوند.در ادامه گوشت مرغ را به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید و داخل تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.در ادامه برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد و یکم مقدار زنده تر از همیشه آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید سپس مقداری برنج ریخته و مقداری از آلبالو ها و در انتها کمی از شربت آلبالو روی آن بریزید و آن را دم بگذارید و در هنگام سرو گوشت قلقلی مرغ را روی آن قرار دهید و سرو کنید
true
true
true
true