- ۱۴۰۰/۱۱/۲۲ - ۲۳:۲۳
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 107161
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![ترفند تهیه پیراشکی اسفناج در فر](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار–
مواد لازم پیراشکی اسفناج رژیمی در فر
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
مواد میانی
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر ۳ حبه
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی اسفناج رژیمی در فر
برای تهیه خمیر پیراشکی فوری ، ماست را با جوش شیرین مخلوط نموده و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا جوش شیرین فعال شود.
تخم مرغ و روغن را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.
آرد و نمک را مخلوط کرده الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.
خمیر پیراشکی را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
برای مواد میانی پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه در تابه رژیمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر له شده را اضافه کرده تفت دهید تا عطرش بلند شود.
قارچ ها را اسلایل کرده به مواد اضافه کرده تفت دهید تا آبش کشیده شود.
اسفناج خرد شده را اضافه کرده تفت دهید تا نرم شود.
از خمیر چانه های گردی بگیرید و روی سطح آرد پاشی شده به صورت گرد باز کنید.
مقداری از مواد را وسط خمیر ها قرار داده و یک سمت خمیر را روی سمت دیگرش برگردانید و لبه های خمیر را با چنگال به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پیراشکی ها را درون آن بچینید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده ، بگذارید بپزد.
true
true
true
true