×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
دستور تهیه پای گوشت چرخ کرده خانگی

پایگاه تحلیلی خبری صلح پایدار پای گوشت چرخ کرده مانند پای های دیگر، از یک پایه خمیری تشکیل شده است که روی آن را با مواد گوشتی و پنیر پر می کنند. این غذا را می توان به عنوان یک وعده غذایی یا یک پیش غذا تهیه و سرو نمود. همچنین می توان پای گوشت را در قالب های پای تک نفره تهیه و برای جشن و مهمانی ها سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده خانگی

مواد لازم پای گوشت چرخ کرده
آرد۲ لیوان
کره۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
زردچوبه و پودر کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا یاموزارلا به میزان لازم
آناناس چند تکه
تخم مرغ۳ عدد
ساور کریم یا ماست یک و نیم لیوان
طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای تهیه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار، خمیر پای را تهیه می کنیم. می توان از خمیر آماده نیز استفاده کرد. برای تهیه خمیر پای، کره خنک و سفت را با چاقو خرد می کنیم. سپس درون غذا ساز می ریزیم.

مرحله دوم
آرد را هم به آن اضافه کرده و با غذا ساز هم می زنیم. کمی که با هم مخلوط شد، دو سه قاشق غذا خوری آب یخ را درون آن می ریزیم و دوباره می زنیم. سپس درون یک کیسه نایلون قرار می دهیم و نیم ساعت، در یخچال استراحت می دهیم.

مرحله سوم
در این مرحله مواد داخل پای دل به خواه است. برای پای گوشت جرخ کرده، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله چهارم
یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را درون آن سرخ می کنیم. وقتی که سیب زمینی ها سرخ شد، آن را از تابه خارج می کنیم. پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله پنجم
گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پخته شود. سیب زمینی های سرخ کرده و زردچوبه و پودر کاری و نمک و فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. فقط باید آب دار نباشد و خشک بر داشته شود. خمیر را کف ظرف پای پهن می کنیم.

مرحله ششم
با چنگال کمی روی آن را سوراخ کرده و در قسمت میانی فر یک ربع ساعت زمان می دهیم تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد پخته شود. وقتی که نان پخته و کمی رنگ گرفت، از فر خارج می کنیم. کمی پنیر را روی خمیر داغ می ریزیم.

مرحله هفتم
سپس روی آن را مخلوط گوشت چرخ کرده می ریزیم. چند تکه آناناس و پنیر موزارلا رنده شده روی گوشت می ریزیم. یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. سپس ماست یا ساور کریم را به آن اضاقه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم
در مرحله پایانی آنرا روی گوشت و پنیر و آناناس می ریزیم و نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد می پزیم. در صورت تمایل به جای ساور کریم می توان شیر اضافه کرد و به جای پنیر موزارلا نیز پنیر پیتزا را جایگزین کرد.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true