بیتوته/ مرغ تیکا ماسالای هندی :
مواد لازم برای تهیه ی مرغ تیکا ماسالا :
ران مرغ استخوانی۸ عدد
لیموترش آبدار۱ عدد

مواد لازم برای ماریناد :
زنجبیل ۲ قطعه بزرگ
سیر پوست کنده ۱۰ حبه
ماست یونانی۴۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برگ گشنیز خرد شده۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
ادویه ی گرام ماسالا۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
رنگ غذای قرمز (اختیاری)در صورت تمایل به مقدار لازم
فلفل قرمز کوچک۱ عدد

مواد لازم برای سس :
کره گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ریز خرد شده۱ عدد
دانه های زیره۱ و نیم قاشق چایخوری
دانه خردل ۱ و نیم قاشق چایخوری
شنبلیله پودر شده نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکانصف قاشق چایخوری
هل ۴ عدد
چوب دارچین بزرگ ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
بادام زمینی آسیاب شده۵۰ گرم
شکر قهوه ای نرم به مقدار لازم
سرکه۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه ی پاساتا۶۸۰ میلی لیتر
خامه ی ترش۱۰۰ میلی لیتر
هل ها به آرامی بشویید و اجازه بدهید خشک شود

مواد لازم برای سرو :
برگ تازه گشنیزبه مقدار لازم
بادام پرک شده به مقدار لازم
ادویه ی گرام ماسالا به مقدار لازم
نمک دودی (اختیاری)به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا هندی :
مرحله ۱
پوست مرغ ها را جدا کنید. درون کاسه ای نصف قاشق چایخوری نمک و آبلیمو بریزید و ران های مرغ را داخل آن قرار بدهید و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ آغشته به نمک و آبلیمو شوند. سپس آن را کنار بگذارید و به سراغ ماریناد بروید.

مرحله ۲
در یک غذاساز کوچک، زنجبیل و سیر را میکس کنید تا خمیر درست شود و در صورت لزوم مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. نیمی از این رب را برای سس کنار بگذارید. مواد باقی مانده ماریناد را به غذاساز اضافه کنید، سپس میکس کنید تا خمیر یکدست شود. مواد ماریناد را روی مرغ بریزید و حداقل ۴ ساعت به آن استراحت بدهید. (یک شب یا ۲۴ ساعت حتی بهتر است).

مرحله ۳
برای تهیه سس، ۲ قاشق غذاخوری روغن یا کره گیاهی را در یک ظرف بزرگ کم عمق گرم کنید. پیازها را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. ادویه ها و باقی مانده رب سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه بپزید. پوره گوجه فرنگی، بادام زمینی آسیاب شده، کمی پودر شکر و سرکه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۱ دقیقه بپزید. سس پاساتا را اضافه کنید، سپس ۱ لیوان آب را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید آرام آرام بپزند. تا سس قرمز و غلیظی بدست آورید. این کار حدودا باید ۲ ساعت طول بکشد.

مرحله ۴
گریل را در بالاترین حالت تنظیم کنید. مرغ را از سس ماریناد خارج کنید و سس ماریناد را برای سس کنار قرار بدهید. مرغ ها را روی یک سینی فر قرار بدهید و مرتب بچینید.
به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه آن را در فر قرار بدهید تا مواد روی آن کمی حالت خشک شدن بدست آورد و شروع به سیاه شدن کند.
سینی فر را از فر خارج کنید و با آب بدست آمده از مرغ ها کنار بگذارید. سس را دوباره گرم کنید و ماریناد کنار گذاشته را اضافه کنید. سپس مرغ و آب مرغ را با خامه ترش به سس اضافه کنید و اجازه بدهید ۴۰-۶۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزد تا مرغ ها کاملاً نرم شوند.

مرحله ۵
در انتها کره یا روغن باقیمانده را هم بزنید. و روی مرغ ها بریزید و اجازه بدهید چند دقیقه بماند. اگر می خواهید از کاری یا زردچوبه ی هندی استفاده کنید در این صورت اجازه باز با هم کمی بپزد تا کاری با مواد بپزند مزه ی خامی ندهد. در صورت می توانید از ادویه ی گرام ماسالا و نمک دودی به عنوان چاشنی استفاده کنید و پس از کشیدن در ظرف سرو گشنیز خرد شده و بادام پرک شده را روی آن بپاشید و با سلیقه ی خود می توانید با نان یا برنج سرو کنید.