طرز تهیه :
۱
اول هسته ی خرما رو درمیاریم و توی روغن سرخ میکنیم. وقتی خرما حسابی نرم شد همه ی ادویه ها و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری داشته باشه.
۲
در همون حال که خرما رو سرخ میکنیم آرد گندم رو هم توی یه ظرف دیگه اینقد تفت میدیم که حسابی برشته و طلایی رنگ شه.
۳
آرد رو همونجوری که داغه الک میکنیم تا گلوله ای نداشته باشه.
۴
مواد خرمایی رو تا داغه روی آرد داغ میریزیم و با قاشق حسابی موادو مخلوط میکنیم.
۵
تا داغه توی ظرف بریزین و به صورت لوزی برش بدین.
۶
باید حلوا یکی دو ساعت توی یخچال بمونه تا سفت شه و خودشو بگیره.
سایر نکاتخرما بِریز ( حلوای کرمانی)
این حلوا نسبت سایر حلواها شکننده تر هست و زود از هم میپاشه پس حسابی دقت کنین.
عطر و طعمش فوق العاده هست حتما امتحان کنین.
میتونی خرما رو کمتر بریزین اگه خیلی شیرینی دوست ندارین.