true
![مرغ زنجبیلی با دورچین مخصوص به سبک ژاپنی](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار– تا به حال مرغ را با روشهای مختلفی مزهدار کردیم و دستورالعملهای زیادی در اختیارتان قرار دادیم. اینبار با طرز تهیه مرغ زنجبیلی مهمان خانههایتان هستیم. روزهایی که وقت آشپزی زیاد ندارید، این غذا میتواند یک گزینه خوب باشد. کافیست چند تکه مرغ را از فریزر بیرون بگذارید و با این روش ساده مزهدارش کنید و در کمتر از یک ساعت غذایی کامل و خوشمزه داشته باشید. علاوه بر طعم و سادگی به خاطر وجود زنجبیل این خوراک طبعی گرم داشته و مقاومت بدن را در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی بالاتر میبرد.در طرز تهیه مرغ زنجبیلی یک دورچین خوشمزه به سبک ژاپنی هم برای شما قرار دادهایم که در ادامه دستورالعملش را در اختیارتان میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه مرغ زنجبیلی
سس سویا۵۰ میلیلیتر
شکر قهوه ای سه قاشق غذاخوری
میسو یا خمیر سویانصف قاشق غذاخوری
زنجبیل (رنده شده)۶۰ گرم
سیر چهار حبه
پودر چیلی یک قاشق چایخوری
ران مرغ هشت عدد
طرز تهیه مرغ زنجبیلی با دورچین مخصوص به سبک ژاپنی
مرحله اول
از زمانهای قدیم زنجبیل یک ماده جادویی و فوقالعاده برای درمان انواع بیماریها بوده است. امروزه خواص شگفتانگیز زنجبیل از کسی پنهان نیست و در زمینههای پوست، مو و حتی لاغری مورد استفاده قرار میگیرد. شما با استفاده از این ماده پرخاصیت میتوانید چاشنی خوشمزه و جذابی به غذاها و حتی شیرینیهای خود بدهید.کوکی زنجبیلی یکی از شیرینیهای معروف و خوشمزهای است که خاصیت آنتی باکتریالی داشته و بیشتر در ایام کریسمس مصرف میشود.
امروز اما میخواهیم طرز تهیه یک خوراک مرغ زنجبیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. برای شروع ابتدا باید سیر و زنجبیل را پوست کنده و به صورت ریز رنده کنید. یک کاسه بردارید و سیر و زنجبیل را همراه سس سویا، شکر قهوهای، میسو و پودر چیلی با هم مخلوط کنید. رانهای مرغ را داخل مخلوطی که آماده کردید، ماساژ دهید. سپس روی ظرف را به کمک سلفون بپوشانید و حدود سی دقیقه تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ مزهدار شود.
مرحله دوم
مرغ را از یخچال بیرون آورده و به همراه نیمی از سسی که در آن خواباندید، داخل یک تابه بریزید. قطعات مرغ را طوری داخل تابه بچینید که کنار یکدیگر قرار بگیرند. سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ داخل مواد روی حرارت بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه سس باقیمانده را اضافه کرده و صبر کنید تا حدود ۲۰ دقیقه دیگر مرغ کاملاً بپزد
مرحله سوم
در این مرحله خیار را بشویید سپس آن را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. با دست یا به کمک یک قاشق دانههای خیار را را در آورده و دور بریزید. خیار را به کمک دست کمی خرد کنید. دو حبه سیر را رنده کرده یا به صورت ریز خرد کنید. سیر خرد شده را با نمک دریایی به خیار بمالید. خیار را داخل کیسه فریز قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از این که مرغ به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ماند، آن را بررسی کنید تا کاملا پخته شده باشد.
مرحله پنجم
هنگام سرو کمی ترشی زنجبیل و اگر مایل بودید نعنا به خیارها بزنید و مرغ زنجبیلی را با مخلوط خیار و برنج کته سرو کنید.
true
true
true
true