- ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - ۲۰:۰۲
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 146576
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![کتلت کدو یک شام گیاهی و آسون](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/آشپزی.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار– خراسان/ اگر به دنبال یک شام رژیمی و ساده هستید این غذا را امتحان کنید.
مواد لازم:
فلفل – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم
تخم مرغ – یک عدد
آرد – نصف لیوان
پیاز- یک عدد
کدو سبز- ۴ عدد
ماست چکیده – به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست بگیرید، بشویید، رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید.کدو سبز را بشویید و با چاقو کمی رویش را بتراشید تا خارهای آن کنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو ببرید و با رنده درشت رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید.آرد را با مقداری نمک مخلوط و دو بار الک کنید تا سبک شود و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و کدو اضافه و خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.ته سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق مایه کتلت را روی سینی بریزید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آن ها مقداری ماست چکیده و نمک بریزید و سرو کنید.نکات:۱)در صورت تمایل مقداری آب لیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد کتلت اضافه کنید.۲)این کتلت را می توانید با آب لیمو،آب غوره یا سس قرمز سرو کنید.۳)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به کتلت اضافه کنید.
true
true
true
true