×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
true
نان پیشی لقمه ای از ترکیه

پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار نان پیشی یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی های گوناگونی پخته می شود.

نان پیشی لقمه ای از ترکیه

مواد لازم نان پیشی
ماست هم دمای محیط۱ لیوان
بیکینگ پودر۱۰ گرم
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری سرپر
آرد۳ لیوان
طرز تهیه نان پیشی
مرحله اول
برای تهیه نان پیشی خوشمزه در ابتدای کار ماست به دمای محیط رسیده را به همراه جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد را درون الک می ریزیم.

مرحله دوم
در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل شود. توجه داشته باشید به دلیل وجود ماست درون رسپی خمیر کمی چسبناک می باشد.

مرحله سوم
با اضافه کردن آرد اضافی خمیر را سفت نکنید به دلیل اینکه نان بی کیفیت می شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی ورز می دهیم، سپس خمیر را چانه می گیریم.

مرحله چهارم
در ادامه روی خمیر را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک باز می کنیم و روی آنرا با پارچه می پوشانیم.

مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم خمیر مدتی استراحت کند، سپس با پیتزا بر آنرا به قطعات مربعی برش می زنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و به اندازه‌ ای که نان ها درون آن شناور بماند به قابلمه روغن می‌ افزاییم.

مرحله ششم
حالا خمیرها را درون روغن انداخته و با قاشق روی آنها از روغن داغ می ریزیم تا پف کنند، سپس کاملا طلایی و خوشرنگ شوند. در نهایت نان ها را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافه شان گرفته شود.

منبع: چی شی

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true