باشگاه خبرنگاران/مواد لازم

 ۲ پیمانه شکر
۲ پیمانه شیر (پرچرب)
۵ قاشق غذا خوری عسل
۱۰۰ گرم کره

دستور تهیه

شیر رو داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم، بعد از اینکه شیر گرم شد، کره، عسل و شکر رو اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه به جوش اومد حرارت رو ملایم می‌کنیم و حدود ۳۰ دقیقه هم می‌زنیم تا شکلات تافی آماده بشه.

بعد از ۲۰ دقیقه چند قطره تافی رو داخل آب سرد می‌ریزیم اگه پخش شد یعنی تافی آماده نیست؛ اما اگه توی یک نقطه جمع شد و قطره نرمی بدست اومد یعنی تافی آماده شده.

ته قالب رو چرب می‌کنیم یا با آلومینیوم می‌پوشونیم. مایه تافی رو داخل قالب می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. قالب رو حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا تافی‌ها بسته بشن.

قالب رو از فریزر خارج می‌کنیم و تافی‌ها رو روی سطح کار برمی گردونیم و به شکل و اندازه دلخواه برش می‌زنیم. برای نگهداری، تافی رو داخل بسته‌های کوچک نایلونی قرار میدیم.