×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
true
کوکو سبزی با طعمی متفاوت یک افطاری لذیذ و سریع

پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار کوکو سبزی افطاری سریعی است که علاوه بر طعم خیلی خوب، بسیار طرز تهیه راحتی دارد. اگر از طعم معمولی کوکو سبزی خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم با طرز تهیه‌ای که ما برای شما آورده‌ایم یک‌بار این غذا را درست کنید و خودتان را به تجربه‌ی یک طعم فوق‌العاده دعوت کنید.

کوکو سبزی با طعمی متفاوت یک افطاری لذیذ و سریع

 مواد موردنیاز
۱ فنجان جعفری تازه خرد شده
۱ فنجان گشنیز تازه خرد شده
۱ فنجان پیازچه خرد شده
۱ حبه سیر درشت
۱ فنجان شوید خرد شده
نصف فنجان گردو خرد شده
نصف فنجان زرشک خیس خورده
۳ عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر (اختیاری)
۱ قاشق غذاخوری پودر زرد چوبه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
طرز تهیه:
مواد اولیه که گفت شد، برای ۴ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای افراد بیشتری کوکو سبزی درست کنید، به همین نسبت مواد اولیه را افرایش دهید. برای اینکه یک کوکو سبزی با طعم متفاوت و خوشمزه درست کنید؛ کافی است مراحل زیر را با دقت پیش ببرید.
سبزی‌های موردنیاز برای تهیه کوکو سبزی جعفری، گشنیز، شوید و پیازچه هستند. پس از تهیه سبزی، آن‌ها را بشویید و چند دقیقه‌ای زمان دهید تا سبزی‌ها به خوبی خشک شوند. بعد با استفاده از چاقو یا دستگاه سبزی خردکن، آن‌ها را خرد و ریز کنید. البته شما می‌توانید سبزی مخصوص کوکو سبزی را از فروشگاه‌ها و مراکز فروش سبزی به صورت خرد و آماده خریداری کنید.
سه تخم‌مرغ را به یک ظرف جدا بشکنید. آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا کف کند. نمک، فلفل سیاه زرد چوبه را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه کنید. همچنین اگر دوست دارید، می‌توانید برای طعم بهتر دارچین، هل و سیر خرد شده یا رنده شده را هم اضافه کنید. البته افزودن این موارد اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد. در آخر ترکیب تخم‌مرغ و ادویه‌ها را با هم‌زن دستی مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند.
اگر دوست دارید می‌توانید به کوکو سبزی خود بکینگ پودر هم اضافه کنید. این کار باعث می‌شود کوکو هنگام پحت حالتی پفکی و اسفنجی پیدا کرده و بافت بهتری داشته باشد.

بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها را به خوبی مخلوط کردید، سبزی‌ها خرد شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و بعد تخم‌مرغ‌های زده شده را به آن اضافه کنید. ترکیب سبزی و تخم‌مرغ را هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل می‌توانید زرشک و گردو هم به مایه کوکو اضافه کنید که طعم بسیار خوبی به کوکوی شما می‌دهد. در آخر دوباره همه موارد را کمی هم بزنید تا مواد با یک دیگر مخلوط شده و کاملا یکدست شوند.

پس از آماده شدن مایه کوکو، یک ماهی‌تابه روی شعله گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. شما می‌توانید روغن مایع، جامد یا زیتون را برای این کار انتخاب کنید. وقتی روغن کمی داغ شد، می‌توانید همه مایه کوکو را یک جا داخل ماهی‌تابه بریزید یا آن‌ها را به‌صورت لقمه سرخ کنید. پس از پهن کردن مایه کف ماهی‌تابه، درب آن را بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه به مواد اجازه دهید سرخ شوند. با گذاشتن درب ماهی‌تابه، حین سرخ شدن زیر کوکو، روی آن هم با بخار پخته خواهد شد. وقتی یک طرف آن سرخ شد، می‌توانید آن را مانند پیتزا برش داده و برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود.

اگر می‌خواهید کوکو سبزی تردی داشته باشید، باید صبر کنید روغن کاملا داغ شده و بعد لایه نازکی از مایه را در ماهی‌تابه بریزید.

کوکو سبزی را می‌توانید با خیارشور، گوجه، فلفل دلمه، سس و… تزیین و سرو کنید. اگر نمی‌خواهید برای برگرداندن کوکو آن را برش دهید، باید مانند پلوی قالبی، ابتدا کوکو را در یک ظرف دیگر برگردانید و بعد مجددا داخل ماهی‌تابه برگردانید.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true