×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
آموزش تهیه «کیمچی»؛ خوراک معروف کره‌ای

 پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار

مواد لازم ترشی کلم چینی یا کیمچی
کلم چینی یک عدد
پیازچه خلال شده یک پیمانه
ترب سفید خلال شده یک پیمانه
پودر فلفل چیلی یک پیمانه
نمک۲/۱پیمانه
سیر رنده شده ۲ حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق مرباخوری
آب یک پیمانه
سویا سس یا سس ماهی در صورت تمایل

آموزش تهیه «کیمچی»؛ خوراک معروف و خوشمزه کره‌ای

طرز تهیه ترشی کلم چینی یا کیمچی
کیمچی است که با کلم چینی تهیه می شود. شما متناسب با ذائقه خودتان می توانید از پودر چیلی تند یا شیرین یا مخلوطی از هر دو برای تهیه این ترشی معروف استفاده کنید.
کلم چینی را از وسط نصف کرده و بدون این که برگهایش را جدا کنید تمیز بشویید.
با یک دوم پیمانه نمک لابه های برگهای کلم را نمک پاشی کنید و ۳ ساعت اجازه دهید در دمای محیط بماند و نرم شود و سپس آبکشی کنید.
آب ، پودر چیلی ، سیر ، زنجبیل ، پیازچه و ترب را مخلوط کنید.
دستکش بپوشید و بدون این که برگهای کلم را جدا کنید لابه لای برگها را به مواد بالا آغشته کنید.
کلم چینی را در ظرفی در بسته بگذارید دو روز در دمای محیط بماند و سپس در یچال بگذارید.
ترشی معروف کیمچی را تا چند ماه می توانید در یخچال نگهداری کنید.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true