×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
روش پخت «هویج پلو» مجلسی با گوشت

 پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار طرفداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو می‌گویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط می‌شود جذابیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر جذاب می‌کند. هویج پلو با گوشت یکی از این غذاها است که با اندکی تزیین آن می‌توانید آن را به غذایی برای مهمانی و پذیرایی تبدیل کنید.

شام/ روش پخت «هویج پلو» مجلسی با گوشت

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت:

برنج: ۴ پیمانه

هویج درشت: ۴ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

زرشک: ۸ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: یک فنجان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری

جوز هندی: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری

دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم

طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم

طرز تهیه و دستور پخت هویج پلو با گوشت:

۱. برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت ۱ ساعت خیس کنید. همزمان آب لازم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.

۲. برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز شود و آن را آبکش کنید.

۳. هویج‌های شسته شده را با رنده درشت، رنده کنید. هویج‌ها را سرخ کنید.

۴. گوشت چرخ کرده را پیاز رنده شده مخلوط کنید. به آن نمک بزنید و با دست ورز دهید.

۵. گوشت را تفت دهید و ادویه‌ها را اضافه کنید. در این مرحله زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.

۶. هویج ها را به گوشت اضافه کنید و با هم دیگر مخلوط کنید.

۷. زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۸. ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true