- ۱۴۰۱/۰۲/۲۳ - ۱۸:۰۰
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 110904
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
![دستور تهیه کباب کوفته ترکی](http://solhpaidar.ir/wp-content/uploads/2034989.jpg)
پایگاه خبری تحلیلی صلح پایدار–طرز تهیه کباب کوفتهای را بخوانید.
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای مایه گوشت کباب:
گوشت گوساله چرخکرده….. ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفند چرخکرده…… ۲۰۰ گرم
پیاز، ریز رندهشده…. ۱ عدد
سیر، ریز رندهشده……. ۲ عدد
آرد سوخاری…… ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
تخممرغ ….۱ عدد
فلفل قرمز ترکیهای….. ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز، زیره و فلفل شیرین ….. از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه…… به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط کبابی
بربری ماشینی، مکعبیخردشده…… ۲ عدد
کره….. ۵ قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی، خردشده….۴ عدد
سیر…… ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه از هر کدام…… ۱ قاشق چایخوری
ماست چکیده زدهشده……. ۲۰۰ گرم
روغن مایع…… ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک …..۱۵۰ گرم
قارچ خردشده….. ۱۵۰ گرم
فلفل سبز، حلقهایشده …..۳ عدد
گوجه گیلاسی ……۱ پیمانه
آویشن تازه……. ۴ شاخه
روشتهیه
گوشتها را در کاسهای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخممرغ، نمک و ادویهها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.
از گوشت تکههایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با ۳ قاشق سوپخوری از کره آبکرده در ماهیتابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجانهای کبابی را با سیر در باقیمانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزهدار کردید روی نانها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجانها بریزید. در ماهیتابهای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیازهای کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلیها را افزوده و تفت دهید، قارچها را هم بیفزایید، به تفتدادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفتهها پخته شدند ۲ قاشق سوپخوری کره به آن افزوده و کمی کوفتهها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. گوجههای گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجهها با حرارت ماهیتابه نرم شوند، سپس مخلوط آمادهشده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.
true
true
true
true