- ۱۴۰۳/۰۴/۱۲ - ۷:۰۷
- آشپزی , اخبار ویژه
- کد خبر 101317
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
پایگاه خبری صلح پایدار– کره سیب یک کره خانگی است که البته هیچ کره ای در آن استفاده نشده و بخاطر ظاهر کره مانندی که دارد به آن کره می گویند، کره سیب مانند مارمالاد است، البته از کره بادام زمینی یا کره پسته الهام گرفته، چون بافت آن شبیه این مدل کره ها می شود، اما بدون شکر و افزودنی است و می تواند به تنهایی با یک مقدار گردو روی نان سبوس دار کاملاً رژیمی و سالم باشد. برای صبحانه و میان وعده می توان از این کره سیب استفاده کرد.
مواد لازم کره سیب
سیب درختی۴ عدد
شیره انگور۴ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
جوز هندی و نمک نوک قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
طرز تهیه کره سیب
مرحله اول
برای تهیه کره خوشمزه و سالم با سیب در ابتدای کار، سیب ها را پوست می کنیم، هسته آن را جدا می کنیم و به صورت دلخواه برش می زنیم. سیب ها را در تابه می ریزیم. شیره انگور، دارچین، نمک و جوز هندی را به آن، اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله درب تابه را بسته و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با شیره بپزد. توجه داشته باشید که در میانه پخت سیب ها آب میاندازد. پس از اینکه سیب ها آب انداخت، اجازه می دهیم تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
مرحله سوم
سیب ها بعد از پخت کاملاً کاراملی میشوند و آب اضافی آنها کشیده میشود. حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن سیب ها را پوره می کنیم. زمانی که کاملاً پوره شد و از حرارت افتاد به شیشه منتقل می کنیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
true
true
true
true